Touch up Brows

Tijdens deze behandeling bespreken wij je wensen en verwachtingen en bepalen we de perfecte shape voor jouw brows. Vervolgens starten we met het harsen, epileren en knippen van de wenkbrauwen. 

Classic brows

Tijdens deze behandeling worden je brows in de juiste, bij jou passende kleur geverfd en geshaped. Het shapen van de wenkbrauwen doen we door deze te harsen, epileren en knippen. De verf zal +/- 3 dagen op de huid zichtbaar zijn en daarna 4 weekjes op de haartjes! Uiteraard wordt ook bij deze behandeling je wensen en verwachtingen voorafgaand besproken. 

lASH LIFT

Geen zin meer om mascara of een wimperkrultang te gebruiken? Na een lashlift behandeling is dit niet meer nodig!

We liften de wimpers door siliconen pads aan te brengen. Door deze pads kunnen we alle wimperhaartjes behandelen. Vervolgens maken we gebruik van twee milde lotions om een natuurlijke krul in de wimperhaartjes te zetten. Als finisching touch verven we de wimpers waardoor deze nog langer en voller zullen lijken!make-up

Wil jij graag leren hoe je met een paar simpele trucs je gezicht nog meer kunt laten stralen? Je kunt bij ons in  Roermond en Sint Odiliënberg terecht voor een workshop, dag/avond en bruidsmake-up.

Tijdens deze make-up behandelingen werken en verkopen wij de producten van Bellapierre.

Bellapierre make-up bestaat uit minerale die je huid niet irriteren. Deze mineralen zijn verkregen uit natuurlijke grondstoffen zodat het voor alle huidtypes geschikt is. De producten zijn hypoallergeen, niet comedogeen en olievrij, hierdoor zullen je poriën niet verstoppen en kan jouw huid steeds blijven ademen. YES! De make-up van Bellapierre verbetert je huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een natuurlijke en stralende afwerking! Dubbel Yes!