Lichaamsmassage

Droom heerlijk weg in een verwarmde massagestoel met ontspannende achtergrondmuziek! Je kiest voor een ontspannende massage waarmee alle spanningen en stress van je afglijden. Of juist voor een stevigere massage die verlichting biedt aan vermoeide benen en klachten zoals vastzittende spieren in de rug, nek en schouders.

+ 30 minuten
+ 60 minuten

Hotstone

Tijdens de ontspannende Hotstone massage leggen we letterlijk hete basaltstenen op het lichaam. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen en zorgt voor een diepe ontspanning. In combinatie met de manuele massage voel de energie door je hele lichaam stromen. Zeer geschikt bij stress of vermoeidheid, bij nek- of rugklachten of bij een slechte doorbloeding.

+ 30 minuten
+ 60 minuten

Relax, refresh & recharge

Ben jij toe aan een moment helemaal voor jezelf? Even niks, alleen genieten!

Tijdens de “Relax, Refresh & Recharge ” behandeling zorgen wij dat jij helemaal ontspannen de deur uit loopt. Heerlijke geuren, rust, ruimte en ontspanning. We nemen echt de tijd voor jou!

Relax met een heerlijk kopje kruidenthee
Refresh tijdens een verfrissend voetenbad en een ontspannende scrubmassage van de voeten.
Recharge tijdens de fullbody massage. Kom in diepe ontspanning en voel de energie weer door je lijf stromen. De massage bestaat uit:

+ Gelaats, decolleté en hoofdhuidmassage, die zorgt voor een relaxed gevoel en spanningen en hoofdpijn vermindert.
+ Massage van benen, armen, rug, nek en schouders. Tijdens de massage leggen we de focus op de plekken die aandacht verdienen.