Op maat gemaakte behandelingen


Bij salon L’Herminez kun je kiezen uit een aantal verschillende gezichtsbehandelingen. De producten die we tijdens deze behandelingen gebruiken passen we altijd volledig aan jouw huid aan.

Kom jij naar onze salon in Roermond dan maken wij gebruik van het wetenschappelijk samengestelde merk Esse. Welke geschikt is voor alle huidtypes – met prebiotica, probiotica en actieve ingrediënten om de huid weer op zijn best te krijgen. 


Maak jij online een afspraak dan zal deze automatisch plaats vinden op onze locatie in Roermond. 


Voor de ultieme ervaring adviseren we de Live Probiotic behandeling aan, een behandeling waarbij we gebruikmaken van levende probiotica, op therapeutisch niveau.


In onze salon in Sint Odiliënberg werken wij met de producten van het merk KRAEM. Deze producten zijn opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke en biologische grondstoffen.
Wil jij hier meer informatie over of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.


esse express

Deze behandeling is ideaal als kennismaking of voor diegene die op zoek zijn naar optimaal resultaat in een korte tijd.

De producten worden zoals in al onze behandelingen aangepast aan jouw unieke huidbehoefte. De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica om de huidbarriere te herstellen en verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, reiniging, milde exfoliant, dieptereiniging, drukpuntmassage tijdens het masker, serum en dag of nachtverzorging.

Geschikt voor ieder huidtype.+/- 45 minutenEsse experience

Sluit je ogen, ontspan en geniet van een doeltreffende en ontspannende behandeling!

De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica om de huidbarriere te herstellen en verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren, ontspannende massage, masker, serum en dag of nachtverzorging.

Geschikt voor ieder huidtype.+/- 60 min


ESSE PLUS+

Deze innovatieve ervaring zal de huid tot leven brengen met behulp van de meest geavanceerde Esse producten met nog hogere probiotica concentraties voor maximale anti-aging resultaten.

De behandeling bestaat onder andere uit een welkomst ritueel met hoofdhuidmassage, dubbele reiniging, enzym peeling,  bindweefselmassage, 2 intensieve maskers, hyaluron ampul, serum met levende probiotica en dag/nacht verzorging.

+/- 75min

esse live probiotic

Een huidverbeterende behandeling speciaal om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken! Vol met levende probiotica om de huidconditie direct een flinke boost te geven.

De behandeling bestaat onder andere uit een welkomst ritueel, reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren, ontspannende en liftende massage, oogmasker, bio-alginaat masker met levende probiotica ampul en hoofdhuidmassage. We sluiten de behandeling af met een serum, oogcréme en een dag/nacht verzorging.

+/- 90 minuten.


Esse Glow

Tijdens deze behandeling werken wij een stuk intensiever. Een echte work-out behandeling, gericht op het verbeteren en verstevigen van de huid. Met de keuze uit de populaire bindweefsel of buccal massage.

+/- 75 minuten.

TIP: Je kunt de behandeling uitbreiden met een ampul met pure werkstoffen +€15 en het intensity eye mask +€6 voor nog meer resultaat.

Microneedling

Een huid verbeterende en verstevigende behandeling! De huid wordt zacht en gecontroleerd met vooraf bepaalde diepte geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De fibroblasten worden gestimuleerd tijdens deze behandeling. Hiermee activeren we het natuurlijke herstelproces en zetten we de huid aan tot de aanmaak van collageen en elastine. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, verbeteren van de huidstructuur, verminderen van pigmentvlekken en (acne)littekens, fijnere poriën en een gladdere en frisse huid. 


Biopeel

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat.

Het mooiste resultaat bereiken we in kuurverband daarom kijken wij graag samen met jou welke frequentie voor jouw huid het mooiste resultaat gaat geven. +

De microneedling en biopeel behandeling is ook te boeken in een + variant. Deze behandeling bevat een intensieve bindweefselmassage en we maken gebruik van een intensieve dosering vitamine B+C voor optimaal resultaat! +€25,-