Salon L’Herminez werkt met een uniek behandelconcept in combinatie met de 100% natuurlijke producten van KRAEM. Hiermee leveren wij een bijdrage aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Door de puurheid en zuiverheid brengen deze producten jouw huid in balans. Daarnaast werken wij met een kinesiologische spiertest voor een optimaal huidresultaat. De behandelingen zijn altijd volledig op maat gemaakt. Niets is namelijk zo persoonlijk als de verzorging van de huid. Met dit behandelconcept werken wij samen met jou aan een stralende huid op een natuurlijke en gezonde manier. Let your skin glow! 


Kom je voor de eerst keer?

We starten voorafgaand aan een gezichtsbehandeling altijd met een intakegesprek om meer over jou en jouw huid te weten te komen. Heb jij bijvoorbeeld last van bepaalde huidproblemen? En wat zijn jouw persoonlijke wensen en verwachtingen? We kijken nauwkeurig naar jouw huid en gaan vervolgens verder met een kinesiologische spiertest. Na het intakegesprek en de kinesiologische spiertest weet je hoe je op een effectieve, gezonde en 100% natuurlijke manier jouw huid kunt verbeteren. We adviseren je direct over welke producten jouw huid verbeteren. Ook raden we je aan wat je kunt doen om je lichaam van binnenuit in goede conditie te brengen en te houden. Daarnaast adviseren we je welke behandelingen we kunnen uitvoeren om je huid snel en effectief te verbeteren.


Wat is een kinesiologische spiertest?

Met behulp van kinesiologische spiertesten meten we wat er zich energetisch in je lichaam afspeelt. Bij het testen gebruiken we een ‘testspier’ als meetinstrument. Dit kan elke spier zijn die in staat is een gewricht te blokkeren en ook weer los te laten. Wij maken gebruik van de spier van het schoudergewricht tijdens deze meting. Door het testen komen we meer te weten over wat er zich in het lichaam afspeelt. We brengen in kaart waar de huid een tekort aan heeft en met welke producten we deze tekorten kunnen aanvullen. Door bepaalde tekorten ( aan essentiële vetzuren / vitamines ) kan de biologische balans van de huid namelijk verstoord raken. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen ontstaan. Ook kunnen we door middel van deze spiertest allergische reacties uitsluiten.

Standaard gezichtsbehandeling

Sluit je ogen, ontspan en geniet van een heerlijke ontspannende behandeling! Met als doel de biologische balans van de huid te herstellen en verbeteren. Deze behandeling geeft energie, werkt voedend, herstellend en verfrissend en is tevens geschikt voor de meest gevoelige huiden.

+ Reinigen
+ Peeling
+ Onzuiverheden verwijderen
+ Epileren
+ Massage van egzicht, decolleté, nek en schouders
+ Crémemasker
+ Serum en/of huidolie
+ Verzorgende afsluiting

Luxe gezichtsbehandeling

Ook de luxe gezichtsbehandeling is gericht op het herstellen en verbeteren van de huid. Tijdens deze behandeling gebruiken wij het Luxe Mineral facial wrap masker. Deze is gemaakt op basis van puur en natuurzuiver krijt en is rijk aan mineralen en sporenelementen. Ook voegen we pure biologische oliën toe aan het op maat gemaakte krijktmasker. Het kalmeert de huid direct, egaliseert, verstevigt en zorgt voor een snellere genezing bij een beschadigde huid. Ook herstelt het de vochtbalans, reguleert de talgproductie en werkt ontstekingsremmend

+ Reinigen
+ Peeling
+ Onzuiverheden verwijderen
+ Epileren en harsen bovenlip
+ Massage van gezicht, decolleté, nek en schouders
+ Mineral facial wrap masker
+ Serum en/of huidolie
+ Verzorgende afsluiting

Power glow

Tijdens deze behandeling werken wij een stuk intensiever. Een echte work-out behandeling, gericht op het verbeteren en verstevigen van de huid. Met onder meer de populaire bindweefselmassage en de keuze uit Mineral facial wrap mask of intensief vliesmasker. De bindweefselmassage zorgt voor het beter opnemen van producten, optimaliseert de doorbloeding, verstevigt de huid, verzacht fijne lijntjes, geeft een liftend effect, helpft de huid afvalstoffen en lymfevocht af te voeren en stimuleert de aanmaak van collageen.

+ Reinigen
+ Bindweefselmassage
+ Peeling
+ Onzuiverheden verwijderen
+ Epileren 
+ Massage van gezicht, decolleté, nek en schouders
+ Mineral facial wrap masker of intensief vliesmasker
+ Serum en/of huidolie
+ Verzorgende afsluiting

Microneedling

Een huid verbeterende en verstevigende behandeling! De huid wordt zacht en gecontroleerd met vooraf bepaalde diepte geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De fibroblasten worden gestimuleerd tijdens deze behandeling. Hiermee activeren we het natuurlijke herstelproces en zetten we de huid aan tot de aanmaak van collageen en elastine. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, verbeteren van de huidstructuur, verminderen van pigmentvlekken en (acne)littekens, fijnere poriën en een gladdere en frisse huid. 

+ Reinigen
+ Peeling
+ Onzuiverheden verwijderen
+ Epileren
+ Microneedling
+ Herstellend masker
+ Serum en/of huidolie
+ Verzorgende afsluiting
Esse Express

Deze behandeling is ideaal als kennismaking of voor diegene die op zoek zijn naar optimaal resultaat in een korte tijd. De producten worden zoals in al onze behandelingen aangepast aan jouw unieke huidbehoefte.
De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica om de huidbarriere te herstellen en verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, reiniging, milde exfoliant, dieptereiniging, drukpuntmassage tijdens het masker, serum en dag of nachtverzorging.

Geschikt voor ieder huidtype.
+/- 45 minuten


Esse Experience

Sluit je ogen, ontspan en geniet van een doeltreffende en ontspannende behandeling! De huid wordt gevoed met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica om de huidbarriere te herstellen en verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit een welkomst ritueel, reiniging, exfoliant, dieptereiniging, epileren, ontspannende massage, masker, serum en dag of nachtverzorging.


Geschikt voor ieder huidtype.

+/- 60 min