Permanente make-up wordt jouw nieuwe beauty geheim voor een stralend uiterlijk!

Ben jij opzoek naar een permanente make-up behandeling in de omgeving van Roermond? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe ziet een permanente make-up behandeling eruit?
Samen bespreken we jouw wensen en kijken we welke vorm, kleur en techniek het beste bij jou en je gezicht past. Ook tekenen we de wenkbrauwen voor zodat je vooraf precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we de behandeling. 
Permanente make-up brengen we aan met een ultradunne naald. Deze gaat razendsnel op en neer en brengt een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid.

GGD Gecertificeerd

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. De Hygiënerichtlijn voor permanente make-up is in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. PMU specialisten zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. Permanente make-up specialisten hebben een vergunning van de GGD nodig. De GGD verstrekt deze alleen na een positieve inspectie. Zonder vergunning is het verboden permanente make-up te zetten.

Salon L’Herminez in Roermond werkt volgens de hygiënerichtlijnen en beschikt over de benodigde GGD vergunning om PMU behandelingen uit te voeren. Je kunt online controleren of een PMU-studio een GGD vergunning heeft via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Ombré brows

Ombré brows worden ook wel powder brows genoemd. De wenkbrauwen worden op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een permanente make-up apparaat. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

De wenkbrauwen worden lichter ingeschaduwd bij de aanzet en naar de punten toe steeds donkerder. Dit zorgt voor een mooie overloop die heel zacht en natuurlijk oogt.

Eyeliner

Met een permanente make-up eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen en zorgt daardoor voor een intensievere oogopslag. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Daarnaast bespaart het veel tijd en gedoe in de ochtend.

Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner? Ben je allergisch voor gewone make-up? Of loopt deze altijd uit? Dan is een permanente eyeliner voor jou de oplossing!

Wil je graag een lijntje boven én onder je ogen voor een nog sprekender effect? Dat kan natuurlijk ook!