SALON L’HERMINEZ IS GESPECIALISEERD IN HET VERBETEREN EN BEHANDELEN VAN ACNE.

 Als je last hebt van acne kan dat erg vervelend zijn. Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet omdat de oorzaak vaak complex is en voor niemand hetzelfde. Acne is een klacht die maatwerk vereist. Niets is namelijk zo persoonlijk als de verzorging van de huid!

Kom je voor de eerste keer?

 Dan starten we met een intakegesprek en een huidanalyse. Zo komen we meer over jou en jouw huid te weten. Welke producten gebruik je op dit moment? Hoelang is jouw acne al aanwezig? Hoe is jouw gezondheid en wat zijn jouw verwachtingen? Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jou en het huidprobleem.

Vervolgens ontvang je alle informatie over hoe je op een effectieve, gezonde en natuurlijke manier jouw huid kunt verbeteren. We adviseren welke producten het beste bij jouw huidprobleem passen en zorgen voor herstel in de microbiële huidflora.. We geven je tips met betrekking tot bepaalde leefstijl keuzes en leggen je uit hoe deze het verschil kunnen beteken voor je huid. Daarnaast adviseren we je direct welke behandelingen wij kunnen uitvoeren om je huid snel en effectief te verbeteren. Zo kun je bij ons terecht voor het behandelen van actieve acne maar ook voor het behandelen van acne littekens.

BELANGERIJK: Wij hebben een specialisatie opleiding voor acne gevolgd. Hierdoor is het mogelijk dat je de acne behandelingen vergoed krijgt van je zorgverzekering. Neem voor meer informatie contact op met jouw zorgverzekeraar! Voor deze acne behandelingen ben je van harte welkom op onze locatie in Roermond. acne

Een snelle effectieve reinigende behandeling voor het behandelen van een vette, onzuivere en acne gevoelige huid. Tijdens deze behandeling werken we met de Esse Clarifying lijn en ligt de focus op het uitreinigen van de huid.

De facial bestaat uit een reiniging, exfoliant, grondige dieptereiniging, masker, serum en dag of nachtverzorging. 

+/- 45acne intensief

Een intensieve reinigende behandeling perfect voor het behandelen van een vette, onzuiveren en acne gevoelige huid. Tijdens deze behandeling werken we met de Esse Clarifying lijn en ligt de focus op het reinigen en kalmeren van de huid.

De facial bestaat uit een welkomstritueel, dubbele reiniging, BHA peeling, grondige dieptereiniging, reinigend klei masker, massage van het decolleté/nek/schouders, serum en dag of nachtverzorging. 

TIP: Je kunt de behandeling uitbreiden met de Boost Clarifying Ampoule voor nog meer resultaat. +€15

+/- 60 minuten.


Bio peel

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat.

Deze behandeling is zeer effectief bij acne, acnelittekens en post inflammatory hyperpigmentaties. 

Het mooiste resultaat bereiken we in kuurverband daarom kijken wij graag samen met jou welke frequentie voor jouw huid het mooiste resultaat gaat geven. 

Deze behandeling is ook te boeken in een + variant. Deze behandeling bevat een intensieve bindweefselmassage en we maken gebruik van een intensieve dosering vitamine B+C voor optimaal resultaat! +€25,- 

+/- 60


Microneedling

Je huid is een stuk rustiger geworden door de eerdere behandelingen en je hebt geen last meer van actieve ontstekingen. Helaas zijn er wel wat littekens overgebleven.

Dan is microneedling de perfecte vervolg behandeling. Het is een huidverbeterende behandeling waarbij de huid zacht en gecontroleerd met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De fibroblasten worden gestimuleerd tijdens deze behandeling. Hiermee activeren we het natuurlijke herstelproces en zetten we de huid aan tot de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt onder andere voor het verminderen van acne littekens, pigmentvlekken, verbetering van de huidstructuur, fijnere poriën en een gladdere en frisse huid.

Deze behandeling is ook te boeken in een + variant. Deze behandeling bevat een intensieve bindweefselmassage en we maken gebruik van een intensieve dosering vitamine B+C voor optimaal resultaat! +€25,- 

+/- 60 minuten